u8 BK Friheden Blog

Blogs


Gå tilbage til foregående side


Europæisk erhverv fordømmer sanktioner mod Nord Stream 2

Skrevet af Ericson @ 05/01 2020Bookmark og Publicer

Association of European Businesses (AEB), der repræsenterer interesserne for mere end 500 virksomheder i Rusland, fordømmer amerikanske sanktioner mod europæiske entreprenører, der lægger Nord Stream-2 og Turkish Stream gasrørledninger , siger erklæringen.

Foreningen mener, at gennemførelsen af ​​europæisk politik og sikkerhed er det eksklusive privilegium for medlemmer af Den Europæiske Union. Derfor betragtes amerikanske sanktioner som illegitim indblanding i anliggenderne i europæisk erhverv. I denne forbindelse skal Europa-Kommissionen tage konkrete foranstaltninger.

AEB står for et ligeligt partnerskab i international handel, bortset fra brugen af ​​ensidige ekstraterritoriale sanktioner, der kan betragtes som et instrument for illoyal konkurrence, siges det i erklæringen.

"For europæere er det vigtigt at forhindre en situation, hvor deres udenlandske økonomiske forbindelser vil blive reguleret af nogen udenfor. Ærligt truende sanktioner bruges som et værktøj til konkurrence på det globale gasmarked og kan forårsage betydelig skade på den europæiske konkurrenceevne," sagde AEBs direktør Frank Schauff.

Skriv en Kommentar 0

 Vis Alle Blogs