Artikler

Her kan du finde mere dybdegående artikler som f.eks. rapporttager, interviews, holdninger samt referater. Du har mulighed for at kommentere og diskutere artiklerne ved at klikke på Skriv en Kommentar. De nyeste artikler vil altid være at finde på forsiden, mens artikler ældre end 2 måneder automatisk vil blive skjult.


BK Frihedens Venner

Skrevet af john.steinmuller@bkfriheden.dk @ 07/08 2020Bookmark og Publicer

Støt fodbolden i BK Friheden.

"BK Frihedens Venner" er en støtteforening for Boldklub Friheden, og vil støtte alle klubbens hold. Prisen for et medlemskab er 300 kr årligt.

Man skal være medlem af "BK Frihedens Venner", fordi man gerne vil støtte sin klub både i den svære tid, som alle fodboldklubber oplever i øjeblikket, men også generelt.

Medlemmer af "BK Frihedens Venner", vil få navn og billede på klubbens hjemmeside, og vil også blive vist på ”BK Frihedens Venner” tavlen, som hænger i kantinen.

Derudover vil man have et lod i lotteriet, som bliver afholdt hvert år i Januar. Gevinsten vil eksempelvis være gavekort til Føtex mv.

Hvis du ønsker et specifikt nummer på tavlen, så skriv det ønskede nummer mellem 1-100 i kommentarfeltet på Mobilepaybetalingen, eller kontakt John.

På hjemmesiden kan du se hvilke numre der er optaget.

Hvis du vil være en del af ”BK Frihedens Venner” så melder du dig ind ved at indbetale kr 300 på Mobilepay nummer 430900 "BK Frihedens Venner". Hvis du indbetaler i år, så vil medlemskabet gælde til og med december 2021. Send gerne et billede til denne mail: john.steinmuller@bkfriheden.dk, så sætter vi billedet på hjemmesiden.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt John på ovenstående mail.

Skriv en Kommentar 0

 Vis Alle Artikler