Artikler

Her kan du finde mere dybdegående artikler som f.eks. rapporttager, interviews, holdninger samt referater. Du har mulighed for at kommentere og diskutere artiklerne ved at klikke på Skriv en Kommentar. De nyeste artikler vil altid være at finde på forsiden, mens artikler ældre end 2 måneder automatisk vil blive skjult.


Søges: Ildsjæl til børnefodbold

Skrevet af john.steinmuller@bkfriheden.dk @ 05/05 2021Bookmark og Publicer

Boldklubben Friheden søger en ildsjæl til at være tovholder for de mindste årgange.

Du skal træne dem en til to gange om ugen af ca. en times varighed, og du skal være kontaktperson for nye medlemmer. For de nyeste årgange er leg med bolden det vigtigste. Det primære for dig er, at være til stede og sætte øvelser op. Rollen er primært ment som en organisatorisk rolle, dvs. Opstarten og engagementet hos forældrene er i højsædet. Det er altså ikke meningen eller hensigten, at du skal blive ved med at træne årgangene, men få sat det hele i gang hvert år med nye årgange.

Klubbens ønske er, at finde en decideret træner til hver årgang og det kunne f.eks. være en af forældrene, hvorfor det er vigtigt at forældrene bliver inkluderet fra start. Forældre forventes at hjælpe til og være med at stå for øvelserne til samtlige træninger, specielt for de aller mindste årgange.

Så har gode pædagogiske evner og brænder for at arbejde som frivillig og have kontakt med en masse mennesker, børn og deres forældre, så kontakt ungdomsformand Thomas Filthuth.

Der tilbydes trænergodtgørelser samt tøjpakke i form af træningstøj.

mvh Boldklubben Friheden

Hvidovre enghavevej 6 2650 Hvidovre

Ungdomsformand

Thomas Filthuth tlf.: 22354434 Mail: thfilthuth69@gmail.com

Skriv en Kommentar 0


Opstart af smølfebold

Skrevet af john.steinmuller@bkfriheden.dk @ 05/05 2021Bookmark og Publicer

Opstart af smølfefodbold
Vi opstarter hold for de mindste (2-4-årige) piger og drenge, som sammen med deres mor eller far, har lyst og mod på, at komme ned og have det sjovt og udvikle motorikken via leg og boldspil.
Smølfefodbold tager udgangspunkt i, at barnet sammen med mor eller far, får en legende tilgang til fodbold og bold-øvelserne, og får udviklet motorikken på en sjov og hyggelig måde. Vi vægter trygheden hos barnet højt på de her alderstrin, og det er derfor vigtigt at det bliver
et sammenspil mellem barn og forældre under træningen og forælderen tager barnet ”i hånden”.
Der er naturligvis tilknyttet trænere, som vil stille op og være klar til at tage imod Jer, og sørge for at have nogle øvelser klar, som er interessante og sjove så børnene, og børnene vil både bliver udfordret og få succes med de ting, som der laves.
Den første træning er LØRDAG D. 15/5 KL. 10-11.
Træningerne foregår ved BK Frihedens klubhus på:
Strandmarkens Fritidscenter
Hvidovre Enghavevej 6
2650 Hvidovre
Har du en pige eller dreng, som vil have mod på at prøve smølfefodbold, så duk op på træningsbanen fra d. 15/5 eller nogle af de efterfølgende træninger – der er også mulighed for løbende opstart.
I tilfælde af spørgsmål kontakt ungdomsformand, Thomas Filthuth, på tlf. 2235 4434.
Vi glæder os til at møde Jer!
Hilsen BK Friheden

Skriv en Kommentar 0

 Vis Alle Artikler